Kontrolling szolgáltatás és tanácsadás
Kis- és középvállalatoknak
Rólunk
Víziónk, küldetésünk, filozófiánk

TESTRE SZABOTT + KÖLTSÉGHATÉKONY + RUGALMAS + PROFESSZIONÁLIS = CORE Kontrolling Iroda
TESTRE SZABOTT + KÖLTSÉGHATÉKONY + RUGALMAS + PROFESSZIONÁLIS = CORE Kontrolling Iroda
Eöllős Péter, alapító kontroller
Eöllős Péter, alapító kontroller

Víziónk

Napjainkban általános tendencia, hogy a globális nagyvállalatok regionális szolgáltató központokba (Shared Service Center - SSC) szervezik adminisztrációs tevékenységük egy részét. Jellemző, hogy a pénzügyi adminisztráció, a kontrollinggal együtt az egyik leginkább érintett terület. Ennek a jelenségnek több oka is van (a teljesség igénye nélkül): Egyrészt rengeteg költséget takarítanak így meg, másrészt egy helyen összpontosul a tudás, az évtizedek alatt kialakult "best practice", harmadrészt pedig így könnyen megvalósul a multik számára mindig nagyon vonzó folyamat standardizálás. Tehát az eredmény összefoglalva, globálisan egységes, olcsó és hatékony adminisztratív szolgáltatás a termelő és értékesítő egységek számára.

Ez a jelenség motivált minket cégünk alapításánál, hogy részben az SSC-k mintájára a magyar kis- és középvállalatoknak nyújtsunk költséghatékony és professzionális kontrolling szolgáltatást. Az SSC-kel ellentétben mi nem standard megoldásokban gondolkodunk, hanem testre szabjuk azokat, hiszen ügyfeleink elvárásai sem egységesek.  "Shared service" megoldásokat kínálunk, mivel gondolunk ügyfeleink költségeire. Magunkkal hozzuk "multis" tapasztalatainkat, a "best practice"-t, de fő alapelvünk az egyszerűség, hiszen ami egyszerű az ritkán romlik el!


Küldetésünk

Egy KKV életében egyszer eljön az a pillanat amikor „szintet kell lépni” az adminisztrációban ahhoz, hogy a menedzsment hatékonyan és racionálisan tudja a sokasodó és egyre komplexebb feladatokat kezelni. Egyre több az adat, végtelen az információk tengere, melyet már nagyon nehéz rendszerezni, vagy a fontos számokat előállítani. Az esetek nagy részében a vezetőknek erre már nincs idejük és kapacitásuk, erre külön ember(ek) kell(enek). Már nem lehet megérzések alapján zsigerből dönteni, és mindent kockás papíron vagy fejben számolni. Ilyenkor teszi fel a kérdést a tulajdonos önmagának, vagy a vezetőknek, hogy: „ Hol a pénz?” A Kontrolling, mint vállalati funkció hivatott az ilyenkor tátongó űrt betölteni és támogatni a menedzsmentet, hogy gazdasági oldalról ne "veszítse el a fonalat".

A CORE Kontrolling Iroda költséghatékony, rugalmas és testre szabott kontrolling megoldásokat kínál, ha úgy érzed eljött a pillanat, hogy „szintet lépj”!


Filozófiánk

Szeretjük a munkánkat, mely egyúttal a hobbink is! Szívből örülünk mások sikereinek, az pedig hatalmas motiváció, ha ehhez mi is hozzátehetünk. Büszkék vagyunk saját és ügyfeleink eredményeire!