kontrollingiroda.hu

Rólunk

Víziónk, küldetésünk, filozófiánk

Eöllős Péter - alapító kontroller Eöllős Péter - alapító kontroller
kontrollingiroda.hu

Víziónk

Napjainkban általános tendencia, hogy a globális nagyvállalatok regionális szolgáltató központokba (Shared Service Center - SSC) szervezik adminisztrációs tevékenységük egy részét. Jellemző, hogy a pénzügyi adminisztráció, a kontrollinggal együtt az egyik leginkább érintett terület. Ezen módszerrel rengeteg költséget takarítanak meg, egy helyen összpontosul a tudás, az évtizedek alatt kialakult "best practice" és könnyen megvalósul a multik számára mindig nagyon vonzó folyamat standardizálás. Tehát az eredmény összefoglalva, globálisan egységes, olcsó és hatékony adminisztratív szolgáltatás a termelő és értékesítő egységek számára.

A fenti a jelenség motivált minket cégünk alapításánál, hogy részben az SSC-k mintájára, magyar kkv-knek nyújtsunk költséghatékony és professzionális kontrolling szolgáltatást. Az SSC-kel ellentétben mi nem standard megoldásokban gondolkodunk, hanem testre szabjuk azokat, hiszen ügyfeleink elvárásai sem egységesek. "Shared service" megoldásokat kínálunk, mivel gondolunk ügyfeleink költségeire. Magunkkal hozzuk multis tapasztalatainkat, a "best practice"-t, de fő alapelvünk az egyszerűség, hiszen ami egyszerű az ritkán romlik el!

Küldetésünk

Egy kkv életében egyszer eljön az a pillanat amikor „szintet kell lépni” az adminisztrációban ahhoz, hogy a menedzsment hatékonyan és racionálisan tudja a sokasodó és egyre komplexebb feladatokat kezelni. Egyre több az adat, végtelen az információk tengere, melyet már nagyon nehéz rendszerezni, vagy a fontos számokat előállítani. Az esetek nagy részében a vezetőknek erre már nincs idejük és kapacitásuk, erre külön ember(ek) kell(enek). Már nem lehet megérzések alapján zsigerből dönteni, és mindent kockás papíron vagy fejben számolni. Ilyenkor teszi fel a kérdést a tulajdonos önmagának, vagy a vezetőknek, hogy: „Hol a pénz?” A Kontrolling, mint vállalati funkció hivatott az ilyenkor tátongó űrt betölteni és támogatni a menedzsmentet, hogy gazdasági oldalról ne veszítse el a fonalat.
A kontrollingiroda.hu költséghatékony, rugalmas és testre szabott kontrolling szolgáltatásokat kínál, ha úgy érzed eljött a pillanat, hogy szintet lépj!

Filozófiánk

Szeretjük a munkánkat, mely egyúttal a hobbink is. Szívből örülünk mások sikereinek, az pedig külön motiváló, ha ehhez mi is hozzátehetünk.