kontrollingiroda logo

kontrollingiroda

Rólunk

Víziónk
küldetésünk
filozófiánk

Víziónk

Napjainkban általános tendencia, hogy a globális nagyvállalatok regionális szolgáltató központokba (Shared Service Center – SSC) szervezik adminisztrációs tevékenységük egy részét. Jellemző, hogy a pénzügyi adminisztráció, a kontrollinggal együtt az egyik leginkább érintett terület. Ezen módszerrel rengeteg költséget takarítanak meg, egy helyen összpontosul a tudás, az évtizedek alatt kialakult “best practice” és könnyen megvalósul a multik számára mindig nagyon vonzó folyamat standardizálás. Tehát az eredmény összefoglalva, globálisan egységes, olcsó és hatékony adminisztratív szolgáltatás a termelő és értékesítő egységek számára.

A fenti a jelenség motivált minket cégünk alapításánál, hogy részben az SSC-k mintájára, magyar kkv-knek nyújtsunk költséghatékony és professzionális kontrolling szolgáltatást. Az SSC-kel ellentétben mi nem standard megoldásokban gondolkodunk, hanem testre szabjuk azokat, hiszen ügyfeleink elvárásai sem egységesek.

“Shared service” megoldásokat kínálunk, mivel gondolunk ügyfeleink költségeire. Magunkkal hozzuk multis tapasztalatainkat, a “best practice”-t, de fő alapelvünk az egyszerűség, hiszen ami egyszerű az ritkán romlik el!

Eöllős Péter alapító

Eöllős Péter

KONTROLLINGIRODA

alapító tulajdonos

A Kontrollingiroda csapata

Turján Ildikó

Turján Ildikó

KONTROLLINGIRODA

partner

Balogh Gábor

Balogh Gábor

KONTROLLINGIRODA

partner

Tarján Csilla

Tarján Csilla

KONTROLLINGIRODA

partner

Berger Károly

Berger Károly

KONTROLLINGIRODA

partner

Janositz Balázs

Janositz Balázs

KONTROLLINGIRODA

partner

Timkó Melinda

Timkó Melinda

KONTROLLINGIRODA

partner

Küldetésünk

Egy kkv életében egyszer eljön az a pillanat amikor „szintet kell lépni” az adminisztrációban ahhoz, hogy a menedzsment hatékonyan és racionálisan tudja a sokasodó és egyre komplexebb feladatokat kezelni. Egyre több az adat, végtelen az információk tengere, melyet már nagyon nehéz rendszerezni, vagy a fontos számokat előállítani.

Az esetek nagy részében a vezetőknek erre már nincs idejük és kapacitásuk, erre külön ember(ek) kell(enek). Már nem lehet megérzések alapján zsigerből dönteni, és mindent kockás papíron vagy fejben számolni. Ilyenkor teszi fel a kérdést a tulajdonos önmagának, vagy a vezetőknek, hogy: „Hol a pénz?”

A Kontrolling, mint vállalati funkció hivatott az ilyenkor tátongó űrt betölteni és támogatni a menedzsmentet, hogy gazdasági oldalról ne veszítse el a fonalat. A kontrollingiroda.hu költséghatékony, rugalmas és testre szabott kontrolling szolgáltatásokat kínál, ha úgy érzed eljött a pillanat, hogy szintet lépj!

Filozófiánk

Szeretjük a munkánkat, mely egyúttal a hobbink is. Szívből örülünk mások sikereinek, az pedig külön motiváló, ha ehhez mi is hozzátehetünk.

Kérdésed van?

kérj konzultációt!